12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMâine se alege noua echipă de conducere a AIESEC Craiova

Mâine se alege noua echipă de conducere a AIESEC Craiova

Odată cu începutul anului 2016, AIESEC Craiova începe un nou capitol plin de activități, proiecte și evenimente cu oameni dedicați complet unui scop comun, acela de a aduce o schimbare pozitivă în societate, începând chiar cu comunitatea locală. Astfel că, vineri, 15 ianuarie, ora 19:00, restaurant Casa cu Tei, va avea loc evenimentul în care se schimbă echipa de conducere pentru anul 2016, denumit „Takeover”, unde sunt așteptate aproximativ 50 de persoane.

De aproape 25 de ani, AIESEC Craiova există datorită unor studenți dornici să evolueze și să aducă un impact pozitiv în rândul tuturor tinerilor și nu numai. Un aspect care caracterizează această organizație este faptul că echipa de conducere se schimbă în fiecare an, astfel o nouă generație de lideri preia frâiele. Evenimentul este strict dedicat acestui scop, de predare a ștafetei de către echipa de conducere din 2015, către echipa din anul acesta. La eveniment vor fi prezenți membri AIESEC, parinți, alumni, dar și parteneri ai organizației.
AIESEC  este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, nu pentru profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ale unei instituții de învățământ superioare. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi. AIESEC are peste 5.000 de parteneri, aceștia implicându-se în dezvoltarea tinerelor talente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS