Doljeni cercetați pentru tăiere şi furt material lemnosPolițiștii aflați, ieri, în executarea serviciului de patrulare pe DJ 606 B, l-au depistat pe C. Valerică, de 34 de ani, din localitate, în timp ce transporta, cu o căruţă, 9 arbori din specia salcâm, ce au fost tăiaţi din punctul „Mînzatu ”, pădure ce aparţine lui T. Vasile, din Craiova.

Valoarea prejudiciului urmează să fie stabilită de către reprezentanţi ai Ocolului Silvic Filiaşi.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi depozitat în curtea Postului de Poliţie Cernăteşti, iar celui în cauză i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.


În aceeași zi, lucratorii Secţiei 13 Politie Rurală Segarcea s-au sesizat din oficiu despre faptul că S. Fănel, de 30 ani, D. Fănel, de 32 de ani şi J. Gabriel, de 35 de ani, toţi din comuna Valea Stanciului, Dolj, au tăiat și sustras, din Pădurea ”Rebegi” – Valea Stanciului, 5 arbori, specia cer, pe care ulterior i-au vândut mai multor persoane.

Și pe numele celor trei doljeni polițiștii au întocmit un dosar penal pentru tăiere și sustragere material lemnois, prejudiciul cauzat fiind de 2.000 de lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

13 februarie 2018

Mehedinţi: Percheziţii la persoane bănuite de infracţiuni silvice

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Vînju Mare și ai Postului de Poliție Vlădaia au efectuat, ieri, 11 percheziții la locuințele unor persoane din comuna Vlădaia, bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate ...
7 februarie 2018

Doljeni cercetaţi pentru tăiere ilegală de lemne

Polițiști din cadrul Secției 12 Daneți l-au depistat, ieri, în comuna Amărăștii de Jos, pe C. Herman, de 42 ani, din localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,386 mc material lemnos esență salcâm, pe care

Sumarul ediției de luni, 19 februarie 2018

Top