Dolj: Selecţie de forţă de muncă pentru domeniul agricol în Spania

eures


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit din partea firmei Surexport Agraria SL cu sediul în Mantlagrana Almonte,Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţii pentru domeniul agricol.

Selecţia se va desfăşura la  Centrul Multifuncţional din Craiova, str. Târgului, nr. 26, în zilele de 27-28 ianuarie 2016.

Angajatorul spaniol oferă un număr de 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni.

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15.02.2016.

Timpul de lucru este de 6.5 ore/zi, 39 ore /săptămână, împărţite în 6 zile.

Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În  cursul celor 6.5 ore de lucru pe zi este prevazută o pauză de o jumătate de oră.

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi plătibil o dată la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1.6  euro/zi.

Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă. Perioada de probă este de 15 zile timp în care  atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul.Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.


La selecţie pot participa doar persoanele înscrise în baza de date a agenţiei pentru muncă în străinătate. Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj strada Eugeniu Carada, nr13A, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);

– copie act de identitate (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model  Europass completat  în  limba română;

– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru muncă”.Comenteaza acum

Alte stiri

21 octombrie 2017

Spania suspendă autonomia Cataloniei

Guvernul de la Madrid a decis, sâmbătă, într-o şedinţă extraordinara, activarea articolului 155 din Constituţia Spaniei, care permite suspendarea autonomiei Cataloniei. Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat, la finalul sedintei extraordinare ...

Sumarul ediției de luni, 23 octombrie 2017

Top