12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Minoră cercetată după ce ar fi furat peste 2.000 de euro şi 14.000 de lei

Dolj: Minoră cercetată după ce ar fi furat peste 2.000 de euro şi 14.000 de lei

În această dimineață, polițiștii doljeni au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei tinere, de 16 ani, din orașul Filiași, Dolj bănuită de comiterea unui furt comis în luna decembrie a anului trecut.

Prin extinderea investigațiilor efectuate într-o cauză penală aflată în lucru la nivelul Poliției oraș Filiași privind furtul unei sume de 2.300 euro şi a sumei de 14.000 lei, în perioada 21-31.12.2015, din locuința persoanei vătămate E. Dragoş, din Filiaşi, Dolj, în baza activităților specifice polițiștii au descins la locuința minori P.A., de 16 ani, din aceeași localitate.
Astfel, polițiștii specializați în investigații criminale au identificat, cu ocazia percheziției domiciliare, suma de 1.050 euro şi un rând de chei folosite de suspectă pentru a pătrunde în locuința persoanei vătămate.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, minora de 16 ani, a profitat de faptul că este colegă de clasă cu fiica persoanei vătămate, iar cu ocazia unei vizite a sustras cheile apartamentului. Ulterior comiterii furtului, minora a împrumutat sume de bani mai multor persoane, iar o altă parte a folosit-o pentru achiziţionarea de bunuri proprii şi în deplasările pe care le-a făcut la munte în perioada sărbătorilor de iarnă.
Cercetările continuă cu doljeanca de 16 ani în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, dar și în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS