Craiova: Tânăr reținut pentru de cinci dosare penale la regimul circulației

catuse

În urmă cu câteva zile, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, aflată în executarea serviciului de patrulare, l-a depistat în traifc pe Bogdan Dane, de 34 de ani, din Craiova în timp ce conducea, b-dul 1 Mai, un autoturism având dreptul de a conduce suspendat din data de 15.03.2015. De asemenea, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și, întrucât a refuzat testarea cu etilotestul, a fost condus la Spitalul de Urgenţă nr.1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice.

La momentul respectiv polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală, iar în cursul zilei de ieri, în urma prelucrării, în laboratorul specialiștilor de la Medicina Legală Criaova, a mostrelor biologice s-a stabilit că tânărul de 34 de ani avea în sânge o îmbibaţie alcoolică de 1,90 g/l.

Prin extinderea investigațiilor, polițiștii craioveni au mai stabilit faptul că suspectul, în perioada iulie 2015-ianuarie 2016, a mai fost depistat de patru ori conducând autoturismul pe drumurile publice având dreptul de a conduce autoturisme suspendat.


Astfel, cele cinci dosare penale au fost reunite şi s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de craiovean pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat (5 infracţiuni) şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Având în vedere că inculpatul a manifestat perseverenţă infracţională în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 ore şi apoi prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă. În aceeași zi, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a inculpatului.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 24 august 2017

Top