Doljean prins conducând fără permis un autoturism radiat

(Foto: expressdebanat.ro)
(Foto: expressdebanat.ro)

O echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție Craiova, în timp ce executau azi noapte serviciul de patrulare pe Calea București, a observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea organelor de poliție, a mărit viteza de deplasare încercând astfel să se sustragă.

Polițiștii au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, autoturismul în cauză fiind oprit pe aceeași stradă, iar conducătorul auto a fost identificat în persoana lui M. Ionuţ, de 18 ani, din Băileşti, Dolj.

Întrucât conducătorul auto nu a avut asupra sa permisul de conducere şi documentele autoturismului, iar în urma verificărilor a rezultat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul era radiat din circulaţie din data de 11.11.2010, plăcuţele montate aparţinând altui autoturism.


Polițiștii au fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Gorj: Autoturism în flăcări, la Runcu

Un autoturism arde în comuna gorjeană Runcu, satul Bâlta. Pompierii din Târgu Jiu intervin în zonă cu o autospecială pentru lichidarea incendiului.
18 august 2017

Gorj: Şofer anchetat pentru vătămare corporală din culpă

Un şofer, de 56 de ani, din Târgu Jiu, care ieri a fost implicat într-un accidet rutier cu victime, la Câmpu Mare, este cercetat de poliţiştii gorjeni pentru vătămarea corporală din culpă. Conducătorul auto, în timp ce conducea un autoturism

Sumarul ediției de sâmbătă, 19 august 2017

Top