10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Tineri cercetați penal pentru furtul unor grătare metalice

Craiova: Tineri cercetați penal pentru furtul unor grătare metalice

Polițiștii craioveni au reuşit, ieri,  să identifice autorii mai multor furturi de grătare metalice de la intrările în blocuri. În data de 10.01.2016, polițiștii Secției 3 Craiova au fost sesizați de către reprezentanții Asociaţiei de Proprietari nr. 6 – Calea București cu privire la faptul că, în noaptea de 08/09.01.2016, au fost sustrase mai multe grătare metalice.

Ieri, la mai puțin de 24 de ore de la sesizare, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție și Secţiei 2 Poliție Craiova au identificat autorii furturilor, stabilind că se numesc O. Nicuşor, de 19 ani, din Craiova şi P. Mădălin, de 21 de ani, din comuna doljeană Celaru.
Oameni legii au descoperit la locuința lui O. Nicuşor, nu mai puțin de 13 grătare metalice care au fost ridicate de polițiști și restituite reprezentantului Asociației de Proprietari nr. 6 – Calea București. Prejudiciul cauzat, în valoare totală de aproximativ 4.500 de lei, a fost recuperat în totalitate. Polițiștii efectuează cercetări față de cei doi tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS