3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Recomandările pentru cărţile scrise de deţinuţi se vor da doar cu acordul scris al CA

Craiova: Recomandările pentru cărţile scrise de deţinuţi se vor da doar cu acordul scris al CA

La propunerea rectorului Universității din Craiova, prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor, Senatul Universității din Craiova a aprobat astăzi, 12 ianuarie 2016, în conformitate cu art. 312 și art. 314 din Legea 1 / 2011, comisiile de analiză a unor posibile abateri de la deontologia universitară, săvârșite de cadre didactice ale universității, care au formulat recomandări pentru redactarea unor lucrări științifice de către persoane aflate în executarea unor pedepse penale.
Menționăm că, în lista anunțată de Ministerul Justiției, apar, în mod eronat, 4 cadre didactice care nu sunt titulare ale Universității din Craiova și 5 cadre didactice pensionare.
Senatul Universității din Craiova, în ședința sa din 12. 01. 2016, a aprobat următoarea hotărâre: «recomandările în baza legii nr. 254 din 2013 pot fi formulate de către cadrele didactice ale Universității din Craiova numai după obținerea acordului scris din partea Consiliului de administrație».

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS