Craiova: Peste 100 de amenzi, aplicate de poliţiştii de la Rutieră în 24 de orePolițiști din cadrul Serviciului Rutier Craiova au acţionat, ieri, pe sectoarele de drum cu risc accidentogen ridicat, pentru prevenirea și combaterea evenimetelor rutiere în care pot fi implicate autovehicule destinate transportului de marfă sau destinate transportului de persoane care au peste 9 locuri. Polițiștii rutieri au acționat și pentru prevenirea accidentelor de circulație în care pot fi implicați conducătorii de vehicule cu tracţiune animală. De asemenea, s-a urmărit și prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea culorii roşii a semaforului electric.

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 103 amenzi de peste 8.410 de lei, dintre care 8 amenzi pentru nerespectarea culorii rosu a semaforului, 8 conducătorilor de vehicule cu tracţiune animală, alte 7 amenzi au fost aplicate conducătorilor auto destinate transportului de marfa; iar 5 sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto destinate transportului de persoane.


De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 8 permise de conducere.


Comenteaza acum

Alte stiri

8 mai 2018

Amenzi cu duiumul aplicate de poliţiştii mehedinţeni

Peste 30 de infracțiuni constatate, aproape 650 de amenzi aplicate și bunuri în valoare de peste 250 de lei confiscate de polițiști, în urma a peste 20 de acțiuni și aproape 200 de intervenții la evenimente, toate desfășurate în ultimele

Sumarul ediției de luni, 28 mai 2018

Top