14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCombaterea evaziunii fiscale o prioritate a poliţiştilor doljeni

Combaterea evaziunii fiscale o prioritate a poliţiştilor doljeni

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj desfăşoară astăzi mai multe activităţi preventive pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică premergătoare Sărbătorilor de Iarnă în vederea prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în sfera comerţului cu produse contrafăcute de sezon, cât şi a evaziunii fiscale generate de acest fenomen.
Polițiștii craioveni vor acționa împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare Dolj şi inspectori din cadrul Direcţiei pentru Agricultură Dolj, astfel urmărindu-se prevenirea şi combaterea activităţilor economice ilicite ce se comit în domeniul comercializării cărnii şi a produselor din carne şi în domeniul comercializării legumelor şi fructelor. Acest gen de acțiuni urmând a avea loc în piețele și târgurile din localităţile Băileşti, Calafat şi Segarcea.

Totodată, împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Dolj şi comisari din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Dolj polițiștii vor acționa și pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce se comit în sfera comerţului cu produse contrafăcute, respectiv jucării, îmbrăcăminte şi băuturi alcoolice. Aceasta acțiune urmează a fi desfășurată în mai multe complexe comerciale din municipiul Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS