24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins băut la volan şi cu maşina neînmatriculară, după un accident pe strada Caracal

Craiova: Prins băut la volan şi cu maşina neînmatriculară, după un accident pe strada Caracal

Poliţiştii de la Rutieră au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi sub influenţa băutorilor alcoolice pe numele unui şofer implicat într-o tamponare, pe starada Caracal din Craiova.

Din primele cercetări ale poliţiei de la Rutiera, s-a stabilit că şoferiţa unui Peugeot a intrat pe strada Caracal de pe o stradă laterală şi nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care circula către centrul oraşului, intrând în coliziunea cu aceasta. De asemenea, oamenii legii au stabilit că şoferul autoutilitarei era băut, acesta având o alcoolemie de 0,55 miligrame alcool pur în aerul expirat. În plus, maşina pe care o conducea nu mai era înmatriculată în circulaţie, având numerele expirate. Deşi nu a fost vinovat pentru producere accidentului, şoferul autoutilitarei s-a ales cu dosar penal. Şoferiţei i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de două luni şi a fost sancţionată cu amendă. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS