Dolj: Exerciţiu în cazul producerii de inundaţii în oraşul BechetAdministraţia Bazinală de Apă Jiu participă astăzi la exerciţiul cu forţe şi mijloace în teren “Managementul acţiunilor de intervenţie în cazul producerii unei situaţii de urgenţă generală de inundaţii în oraşul Bechet”, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România-Bulgaria 2007-2013.

Organizatorul acţiunii este Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Oltenia”al judeţului Dolj, exerciţiul făcând parte din implementarea proiectului “Centru de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în Caz de Dezastre în Regiunea Transfrontalieră”. Vor fi prezenţi şi reprezentanţi de specialitate ai Republicii Bulgaria.

Simularea va consta într-un exerciţiu de apărare împotriva inundaţiilor provocate de revărsarea fluviului Dunărea, în oraşul Bechet.


A.B.A Jiu prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj va asigura în cadrul exerciţiului forţe umane şi mijloace de apărare după cum urmează: personal TESA – 5 persoane, personal de intervenţie – 30 de persoane, autobasculante 24 t – 2 bucăţi, buldoexcavator – 1 bucăţi, autoutilitare – 3 bucăţi, saci rafie – 3000 bucăţi, folie polietilenă – 300 kg, hidrobaraje – 300 metri.


Comenteaza acum

Alte stiri

6 februarie 2018

Patru bărbați, reținuți în cazul accidentului din Brazdă

Patru bărbați – Ionuț Manea, Călin Pop, Mădălin Floricel și Marius Vasile- au fost reținuți, astăzi, în cazul accidentului din cartierul craiovean Brazda lui Novac, petrecut pe 20 ianuarie, în urma căruia o fețiță și tatăl ei au fost ...

Sumarul ediției de duminică, 25 februarie 2018

Top