Gala Rotary Club Craiova Susține Excelența în Comunitate, ediția a-III-aRotary Club Craiova, Asociația Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 și Opera Română Craiova organizează joi 26 noiembrie 2015, începând cu ora 19.00, Gala Rotary Club Craiova Susține Excelența în Comunitate, un spectacol de excepție oferit de soliștii, corul și orchestra simfonică a Operei craiovene.

Evenimentul aduce în atenția craiovenilor excelența, calitățile înalte ale oamenilor pe care ii respectăm și îi prețuim și cărora le recunoaștem munca și rezultatele profesionale.

Rotary Club Craiova acordă premii de excelență pentru fiecare din axele de sprijin al comunității pentru care, de peste 18 ani, dezvoltă programe și proiecte: educație, sănătate, cultură și dezvoltarea sustenabilă a comunității.


Vor fi premiate opt personalități ale Craiovei, consacrați și tineri, care prin ceea ce fac în fiecare zi transformă comunitatea într-un loc mai frumos și mai bun. Accesul în sala Operei se poate face până la ora 18.50.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 21 ianuarie 2018

Top