Dolj: Se opreşte apa potabilă pe mai multe străzi din SegarceaCompania de Apă Oltenia SA anunță utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă din orașul Segarcea, că va sista furnizarea apei potabile în intervalul 24 – 28 noiembrie, între orele 9.00 – 18.00, pe str. Republicii, str. Libertăţii, str. Eleşteului, str. Deleni şi str. Eroilor.

Sistarea furnizării apei potabile se efectuează în vederea efectuării lucrărilor de execuție a branșamentelor în cadrul contractului de lucrări CL15, la solicitarea antreprenorului lucrărilor, Asocierea Polystart, SCC Erbașu și Grup Primacons.


Datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.


Comenteaza acum

Alte stiri

5 noiembrie 2018

Marţi se opreşte apa în cartierul Rovine

Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea alimentării cu apă potabilă, pe 6 noiembrie, între orele 9.00 – 18.00, în Craiova, în cartierul Rovine. Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este înlocuirea unui tronson de ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Top