Dolj: Dosare penale pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculateO patrulă de siguranţă publică formată din polițiști ai Secției 1 Poliție și jandarmi din cadrul GJMB Craiova a depistat azi noapte în trafic pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Orodel, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 08.10.2015.

În aceeași noapte, o patrulă de siguranță de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție aflată în serviciul de patrulare, pe bld. Nicolae Romanescu, l-au depistat pe M. Aurelian, de 39 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 15.09.2015.

Și o echipa de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție aflată în serviciul de patrulare, în aceeași noapte, pe Calea București, l-a depistat pe S. Sorin, de 25 de ani, din comuna Coșoveni, Dolj în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.


Pe numele celor trei conducători auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având autorizația de circulație provizorie expirată.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 iunie 2018

Recomandări pentru o vacanţă în siguranţă

Având în vedere că vacanţa de vară a început deja de câteva zile, se impune recapitularea unor recomandări preventive Copii, pentru a fi în siguranţă în vacanţa mare, ţineţi cont de sfaturile poliţiştilor: – Asiguraţi uşa de acces în ...

Sumarul ediției de luni, 25 iunie 2018

Top