24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Dosare penale pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculate

Dolj: Dosare penale pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculate

O patrulă de siguranţă publică formată din polițiști ai Secției 1 Poliție și jandarmi din cadrul GJMB Craiova a depistat azi noapte în trafic pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Orodel, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 08.10.2015.

În aceeași noapte, o patrulă de siguranță de siguranță publică din cadrul Secției 2 Poliție aflată în serviciul de patrulare, pe bld. Nicolae Romanescu, l-au depistat pe M. Aurelian, de 39 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 15.09.2015.

Și o echipa de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție aflată în serviciul de patrulare, în aceeași noapte, pe Calea București, l-a depistat pe S. Sorin, de 25 de ani, din comuna Coșoveni, Dolj în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele celor trei conducători auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având autorizația de circulație provizorie expirată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS