7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 06 - 12 noiembrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 06 – 12 noiembrie

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 06-12 noiembrie, precum şi programul proiecţiilor.

Snow Queen 3D AV – Crăiasa Zăpezii 3D AV

Regia: Maksim Sveshnikov, Vladlen Barbe
Cu: Erin Fitzgerald, Wendee Lee, Cindy Robinson
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durată: 80 minute
Condusă de dorinţa de a construi o nouă lume, în care puritatea albului să înlocuiască emoţiile şi gerul polar să îngheţe sufletele oamenilor, Regina Zăpezii va face orice pentru a-şi păstra împărăţia şi a distruge toţi artiştii care nu sunt de acord cu viziunea ei. Animaţia prezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Regina Zăpezii. De-a lungul călătoriei sale, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Sâmbătă, Duminică:12:10 dublat
Spectre

Regia: Sam Mendes
Cu: Monica Bellucci, Léa Seydoux, Dave Bautista,Daniel Craig, Christoph Waltz, Ben Whishaw
Gen film: Acţiune, Aventuri, Crimă, Thriller
Durată: 150 minute
Un mesaj enigmatic din trecutul lui James Bond îl aruncă pe agentul 007 într-o investigaţie ce-i dezvăluie acţiunile unei organizaţii sinistre. În timp ce M se confruntă cu adversari politici hotărâţi să închidă serviciile secrete, Bond se chinuie să dea la o parte vălul de mister ce acoperă teribilul secret din spatele SPECTRE. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 15:00; 17:40; 20:10; 20:30
The Green Inferno – Infernul din Amazon

Regia: Eli Roth
Cu: Magda Apanowicz, Lorenza Izzo, Kirby Bliss Blanton, Ariel Levy
Gen film: Horror, Thriller
Durată: 103 minute

Un grup de tineri activişti din New York călătoresc în jungla amazoniană pentru a milita să protejeze un trib aflat în pericol de dispariţie. În timpul zborului, avionul în care sunt tinerii are probleme şi se prăbuşeşte, iar new-yorkezii ajung ostatici tocmai în mâinile celor pentru care au venit să militeze. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 15:40

 

Hotel Transylvania 2 3D

Regia: Genndy Tartakovsky
Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez,Kevin James
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 89 minute

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri: de luni până joi: 12:00; 13:50
– Sâmbătă, Duminică: 10:30; 13:50
Burnt – Super Chef

Regia: John Wells
Cu: Bradley Cooper, Uma Thurman, Sienna Miller,Jamie Dornan, Emma Thompson
Gen film: Comedie, Dramă
Durată: 100 minute

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 13:00
The Last Witch Hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare

Regia: Breck Eisner
Cu: Vin Diesel, Elijah Wood
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 106 minute

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare (Diesel), nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale, o vrăjitoare, pentru a împiedica întrunirea sacră a vrăjitoarelor – ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre – şi a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 18:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS