17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 23 – 29 octombrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 23 – 29 octombrie

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 4-10 septembrie, precum şi programul proiecţiilor.
Hotel Transylvania 2 3D AV

Regia: Genndy Tartakovsky
Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez,Kevin James
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie
Durată: 89 minute

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:

3D: De vineri până joi: 12:30

2D: Sâmbătă, Duminică: 10:50

Lumea e a mea

Regia: Nicolae Constantin Tănase
Cu: Ana Maria Guran
Gen film: Dramă
Durată: 104 minute

Lumea e a mea/The World is Mine, o dramă despre generația 2000, aduce în prim plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține. Lumea e a mea / The World is Mine este un film colorat și amar, viu și strident, despre revolta inutilă a unei generații pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe Youtube și like-uri pe Facebook. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri 19:00
– De sâmbătă până joi: 17:00
Burnt – Super Chef

Regia: John Wells
Cu: Bradley Cooper, Uma Thurman, Sienna Miller,Jamie Dornan, Emma Thompson
Gen film: Comedie, Dramă
Durată: 101 minute

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri: 17:00
– De sâmbătă până joi: 19:00

The Last Witch Hunter – Ultimul vânător de vrăjitoare

Regia: Breck Eisner
Cu: Vin Diesel, Elijah Wood
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 106 minute

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare (Diesel), nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale, o vrăjitoare, pentru a împiedica întrunirea sacră a vrăjitoarelor – ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre – şi a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii. Urăriţi trailer-ul. http://www.cinemagia.ro/trailer/the-last-witch-hunter-12931/

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 21:30

Macbeth

Regia: Justin Kurzel
Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jack Reynor, Elizabeth Debicki, David Thewlis
Gen film: Dramă
Durata: 113 minute

Michael Fassbender este Macbeth, generalul scoţian din întunecata tragedie a lui Shakespeare. Epuizat de o lungă bătălie, generalul ajunge într-o pădure unde i se prevesteşte că va deveni regele ţării. Ros de ambiţie şi împins de la spate de soţia sa, Lady Macbeth (Marion Cotillard), generalul începe să plănuiască răsturnarea de pe tron a regelui Duncan. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 14:50

Dragon Nest: Warriors’ Dawn 3D – Cuibul Dragonului – Începutul erei războinicilor 3D

Regia: Yuefeng Song
Cu: Alexandra Radu, Catinca Nistor, Tamara Roman, Gabriela Bobes
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 88 minute

Pe continentul Altera „răul pândește din umbră”, iar oamenii şi elfii sunt nevoiţi să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, ce se trezeşte după o lungă perioadă de inactivitate. Protagonistul este Lambert, un tânăr cu personalitate şi talente nebănuite de luptător. Filmul are la bază un ultra popular joc multiplayer online de tipul RPG, cu peste 100 de milioane de useri înregistraţi şi, numai în Asia, în jur de şase milioane de jucători zilnic. Animaţia nu îşi propune să inspire alte valori decât pe cea a eficienţei lucrului în echipă, a sacrificiului pentru binele colectiv şi a… dragostei. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Sâmbătă, duminică: 10:30 dublat

Legend – Gangsteri de legend

Regia: Brian Helgeland
Cu: Emily Browning, Tom Hardy
Gen film: Biografic, Crimă, Thriller
Durata: 131 minute

După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia îşi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogaţii şi par de neoprit. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri 21:10
– De sâmbătă până joi: 21:00

Crimson Peak

Regia: Guillermo del Toro
Cu: Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam
Gen film: Dramă, Fantastic, Horror, Romantic
Durata: 119 minute

Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 19:20
Pan 2D – Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri 2D

Regia: Joe Wright
Cu: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 111 minute
Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman). Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 12:40

The Walk 3D – The Walk – Sfidează limitele 3D

Regia: Robert Zemeckis
Cu: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley
Gen film: Aventuri, Biografic, Dramă, Thriller
Durata: 123 minute

Doisprezece oameni au păşit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 14:20

The Martian 3D – Marţianul 3D

Regia: Ridley Scott
Cu: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 142 minute

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De vineri până joi: 16:40

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS