16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni prinşi sub influenţa alcoolului

Doljeni prinşi sub influenţa alcoolului

Lucrători din cadrul Postului de Poliţie Scăeşti l-au depistat, azi noapte, pe DJ 606 A, în localitatea Scăeşti, pe A. Gabriel, de 25 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.  Având în vedere faptul că emana vapori de alcool, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot azi noapte, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega şi ai Postului de Poliție Galicea Mare, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat pe B. Doru, de 26 de ani, din comuna Galicea Mare, în timp ce conducea pe DJ 561 D – comuna Galicea Mare, un autoturism având o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la unitatea medicală, cel în cauză a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lucrători ai Secției 14 Poliție Rurală Bîrca l-au depistat pe T. Leliuş, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 561, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul oraș Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă noaptea, pe DJ 553, în comuna Ciupercenii Noi, Dolj, lucrători ai Formațiunii Rutiere Rutiere Calafat l-au depistat în trafic pe D. Marius , de 25 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, Dolj, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influecţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Craiova aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat pe T. Nicuşor, de 35 de ani, din comuna Goieşti, Dolj, în timp ce conducea, pe DN 6 B, o autoutilitară sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care conducătorului auto i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri seara, la ora 19:00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Coșoveni în imp ce executau supravegherea şi controlul traficului rutier, pe DN 6 în comuna Leu, s-a procedat la oprirea unui autoturism, iar conducătorul a fost identificat în persoana lui V. George, de 39 de ani, din comuna Calopăr, Dolj, care emana vapori de alcool.

Fiind întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice, acesta a declarat verbal că în jurul orelor 18:30 a consumat bere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,47 mg/l în aerul expirat . Ulterior a fost condus la Spitalul de Urgenţă nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală pentru infracţiunea de conducere al unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS