7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 15 - 22 octombrie

Programul filmelor la Colours Cinema Craiova în săptămâna 15 – 22 octombrie

Colours Cinema le propune şi în această săptămână craiovenilor un program de filme special, ce cuprinde pelicule de succes, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă prezentăm în continuare producţiile cinematografice care vor rula în săptămâna 4-10 septembrie, precum şi programul proiecţiilor.
The Last Witch Hunter AV: Ultimul vânător de vrăjitoare AV

Regia: Breck Eisner
Cu: Vin Diesel, Elijah Wood
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 106 minute

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare (Diesel), nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale, o vrăjitoare, pentru a împiedica întrunirea sacră a vrăjitoarelor – ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre – şi a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
Joi: 20:50

Macbeth

Regia: Justin Kurzel
Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jack Reynor, Elizabeth Debicki, David Thewlis
Gen film: Dramă
Durata: 113 minute

Michael Fassbender este Macbeth, generalul scoţian din întunecata tragedie a lui Shakespeare. Epuizat de o lungă bătălie, generalul ajunge într-o pădure unde i se prevesteşte că va deveni regele ţării. Ros de ambiţie şi împins de la spate de soţia sa, Lady Macbeth (Marion Cotillard), generalul începe să plănuiască răsturnarea de pe tron a regelui Duncan. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:

De Vineri până Joi: 16:20; 21:10

Dragon Nest: Warriors’ Dawn 3D: Cuibul Dragonului – Începutul erei războinicilor 3D

Regia: Yuefeng Song
Cu: Jiao Xu, Guanlin Ji, Dawei Shen, Ying Huang
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 88 minute

Pe continentul Altera „răul pândește din umbră”, iar oamenii şi elfii sunt nevoiţi să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, ce se trezeşte după o lungă perioadă de inactivitate. Protagonistul este Lambert, un tânăr cu personalitate şi talente nebănuite de luptător. Filmul are la bază un ultra popular joc multiplayer online de tipul RPG, cu peste 100 de milioane de useri înregistraţi şi, numai în Asia, în jur de şase milioane de jucători zilnic. Animaţia nu îşi propune să inspire alte valori decât pe cea a eficienţei lucrului în echipă, a sacrificiului pentru binele colectiv şi a… dragostei. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Vineri, Luni până Joi :12:10 dublat
– Sâmbătă, Duminică: 10:20 dublat; 12:10 subtitrat

Legend: Gangsteri de legend

Regia: Brian Helgeland
Cu: Emily Browning, Tom Hardy, Colin Morgan,Taron Egerton
Gen film: Biografic, Crimă, Thriller
Durata: 131 minute

Acţiunea plasată în anii 1960 îi urmăreşte pe gemenii mafioţi Reggie şi Ron Kray în timp ce îşi consolidează imperiul criminal semănând teroare în Londra, dar surprinde şi acţiunile care au dus la declinul lor. Din 16 octombrie, pe marile ecrane, Freeman Entertainment îl prezintă pe actorul Tom Hardy în rol dublu, odată cu premiera thrillerului inspirat din fapte reale, „Gangsteri de Legendă”. Filmul este regizat de castigatorul premiului Oscar, Brian Helgeland. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De Vineri până Miercuri: 20:50
– Joi: 13:40

Crimson Peak

Regia: Guillermo del Toro
Cu: Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam
Gen film: Dramă, Fantastic, Horror, Mister, Romantic, Thriller, Dragoste
Durata: 119 minute

Edith (Mia Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă „respiră, sângerează şi… îşi aminteşte”. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De Vineri până Joi: 18:30

Pan 3D: Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri 3D

Regia: Joe Wright
Cu: Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Levi Miller
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 111 minute
Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman). Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De Vineri până Joi 16:40

The Walk 3D: The Walk: Sfidează limitele 3D

Regia: Robert Zemeckis
Cu: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley
Gen film: Dramă
Durata: 100 minute

Doisprezece oameni au păşit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De Vineri până Joi: 18:50

The Martian 3D: Marţianul 3D

Regia: Ridley Scott
Cu: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 142 minute

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maxim ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a râmâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de mile distanţă, NASA şi echipa internaţională de oameni de ştiinţă caută neîncetat soluţia prin care să îl aducă pe ‘marţian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. Pe măsură ce aceste poveşti, mostre incredibile de curaj, se desfăşoară, voci din lumea întreagă se unesc pentru a încuraja revenirea acasă, în siguranţă, a lui Watney. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De Vineri pana Joi: 14:00

Black Mass: Black Mass: Afaceri murdare

Regia: Scott Cooper
Cu: Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp,Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch
Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata: 122 minute

În 1970, agentul FBI John Connolly reuşeşte să îl convingă pe temutul gangster James „Whitey” Bulger să colaboreze cu biroul federal de investigaţii pentru a elimina un duşman comun: mafia italiană din Boston. Drama surprinde povestea acestei alianţe atipice care a scăpat de sub control, permiţându-i lui Whitey să evite legea, să-şi consolideze puterea şi să devină unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria oraşului. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– De Vineri până Miercuri: 13:40
Blinky Bill the Movie: Blinky Bill: Koala cel poznaş

Regia: Noel Cleary, Alex Weight, Deane Taylor
Cu: Toni Collette, Ryan Kwanten
Gen film: Animaţie
Durata: 91 minute
Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte. Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy –un koala crescut la zoo şi Jacko –o şopârlă ameţită şi foarte energică. Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky. Urmăriţi trailer-ul.

Programul proiecţiilor:
– Sâmbătă, Duminică: 11:40 – dublat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS