6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Minor reținut pentru comiterea mai multor fapte penale

Dolj: Minor reținut pentru comiterea mai multor fapte penale

Polițiștii doljeni au documentat activitatea infracțională a unui minor de 16 ani, din municipiul Craiova, acesta fiind reținut de către polițiști și introdus în arestul inspectoratului pentru 24 de ore.

Poliţiștii din Segarcea au solicitat sprijin subunităților de poliție din județul Dolj pentru depistarea și prinderea lui B.Ş., de 16 ani, din Craiova, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni. În aceea zi, ca urmare a solicitării și colaborării operative, polițiștii Secţiei 3 Poliție în timp patrulau, pe strada Traian Lalescu din Craiova, l-au observat pe suspect în timp ce conducea un autoturism deși nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

Polițiștii au procedat la oprirea acestuia în trafic, iar în autoturismul craioveanului de 16 ani au fost identificate mai multe bunuri, printre care un e-book, suma de 70 de lei și acte personale, bunuri despre care s-a stabilit că au fost sustrase de suspect dintr-un autoturism parcat pe strada Mircea Vodă din Craiova.
Polițiștii craioveni au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și furt, iar B. Ş. a fost preluat de lucrătorii din cadrul Poliţiei Segarcea pentru cercetări.
În urmă cu două zile, minorul a mai fost depistat de polițiștii Postului de Poliție Lipovu în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
În urma analizării materialului probator, polițiștii formațiunii rutiere Segarcea l-au reținut pe minor pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS