13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 700 de studenţi din domeniul socio-uman, consiliaţi

Craiova: 700 de studenţi din domeniul socio-uman, consiliaţi

Universitatea din Craiova, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dolj, a anunţat finalizarea proiectului „Program de orientare, consiliere profesională şi pregătire la locul de muncă pentru studenţii din domeniul socio-uman din regiunea Sud-Vest Oltenia”.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat, pe lângă dezvoltarea aptitudinilor practice şi facilitarea inserţiei pe piaţa muncii a 700 de studenţi de la 5 specializări din domeniul socio-uman (ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, ştiinţe politice, istorie şi relaţii internaţionale) şi îmbunătăţirea serviciilor de orientare şi consiliere profesională.

Proiectul a sprijinit peste 700 de studenţi în tranziţia de la şcoală la viaţa activă prin oferirea serviciilor de consiliere şi a stagiilor de practică tutorizată.
Valoarea totală a proiectului este de 1.535.187,17 de lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 1.519.875,31 lei. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Conferinţa de finalizare a proiectului va avea loc mâine, ora 12.00, în Aula Magna a Facultăţii de Drept, cu sediul în Craiova,.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS