24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Minoră cu actele de identitate ale altei persoane, depistată la P.T.F. Calafat

Dolj: Minoră cu actele de identitate ale altei persoane, depistată la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au depistat o minoră, cetăţean bulgar, care a prezentat la controlul de frontieră un document de călătorie eliberat de autorităţile bulgare aparţinând altei persoane.

Joi, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, călătorind ca pasager într-un microbuz, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport emis de autorităţile bulgare. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana în cauză nu este una şi aceeaşi cu cea din fotografia documentului prezentat, motiv pentru care au demarat verificările. În urma cercetărilor şi a declaraţiilor persoanei în cauză s-a stabilit că tânăra este K. S., cetăţean bulgar, în vârstă de 13 ani, care dorea să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi nu deţinea documente legale.
Conform Protocolului româno-bulgar persoana şi documentele în cauză au fost preluate de către Poliţia de Frontieră Bulgară în vedera continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS