3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi la furat de struguri la Băileşti

Dolj: Prinşi la furat de struguri la Băileşti

Câţiva jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj – structura Băileşti aflaţi pe timpul executării unei misiuni specifice pe raza localităţii Băileşti, au depistat joi, 10 septembrie, în jurul orei 17.00, trei persoane (un bărbat şi două femei) care reuşiseră să sustragă de la un cetăţean cantitatea de 125 de kilograme de struguri.
Observând echipajul de jandarmi, cele trei persoane au încercat să părăsească zona, sens în care jandarmii au procedat la oprirea şi stabilirea identităţii acestora, constatând că se numesc P. D., în vârstă de 39 ani, P. M., în vârstă de 40 ani, ambii din localitatea Poiana Mare şi G. D., în vârstă de 27 ani, din Băileşti.
În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că persoanele în cauză au pătruns într-o vie situată în extravilan, de unde au sustras în patru saci cantitatea de 125 de kilograme de struguri – blanc, iar în imediata apropiere au fost găsiţi alţi 20 de saci împachetaţi.
Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi au fost înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor, iar întreaga cantitate de struguri sustrasă în valoare de aproximativ 200 lei a fost restituită părţii vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS