13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Accident cu trei morți și patru răniți în apropierea comunei Leu

Dolj: Accident cu trei morți și patru răniți în apropierea comunei Leu

Trei persoane au murit, iar alte patru au fost rănite și transportate la Spitalul de Urgență Craiova, în urma unui accident de circulație, produs în această dimineață, în jurul orei 05:00, pe DN6, în apropiere de comuna Leu. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, I. Mihail, de 47 de ani, din comuna Stoenesti, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Craiova către Caracal, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de bicicleta cu care circula în faţa sa B. Mihaiță, de 41 de ani, din comuna Leu, Dolj, intrând în coliziune cu aceasta, după care a lovit în partea spate vehiculul cu tracţiune animală condus  în aceeaşi direcţie, de N. Marin, de 70 de ani, din comuna Leu, Dolj.  În urma coliziunii, vehiculul cu tracţiune animală a lovit o altă bicicletă care se deplasa în faţa sa, în aceeaşi direcţie, condusă de M.Ion, de 61 de ani, din comuna Leu, după care a lovit în partea spate un alt vehicul cu tracţiune animală care se deplasa în aceeaşi direcţie, în faţa sa, condus de D. Toma, de 70 de ani, din comuna Leu, Dolj.

Din accident a rezultat decesul biciclistului B. Mihaiță şi a lui B. Livia, de 38 ani, din comuna Leu, Dolj şi C. Gheorghița, de 57 de ani, din Craiova, ambele pasagere în primul vehicul cu tracţiune animală. De asemenea, a rezultat rănirea gravă a lui N. Doru, de 41 de ani, din comuna Leu şi a lui C. Mihaela, de 47 de ani, din Craiova, pasageri în primul vehicul cu tracţiune animală, precum şi rănirea uşoară a lui N. Marin şi M. Ion.

Polițiștii rutieri și polițiștii criminaliști ajunși la fața locului au demarat investigațiile pentru a se stabili cu exactitate felul cum s-a produs evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Editor: Anca Dumitrașcu

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS