11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Conferinţă pe tema istoriei industrializării Olteniei, la Camera de Comerţ şi Industrie Dolj

Craiova: Conferinţă pe tema istoriei industrializării Olteniei, la Camera de Comerţ şi Industrie Dolj

(Foto: agrostandard.ro)
(Foto: agrostandard.ro)

Comitetul Român pentru Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii CRIFST – Filiala Craiova, în parteneriat cu AGIR Dolj și ASTR, organizează Conferința anuală intitulată „Istoria industrializării Olteniei CIO’15 – Industria mașinilor agricole”. Evenimentul este programat pentru data de 10 septembrie, la ora 18:00 şi se va desfăşura la sediul Camerei de Comerț și Industrie Dolj. Pentru anul 2015 s-a ales tema „Industria mașinilor agricole”, iar în anii următori se va discuta despre industria electrotehnică, energetică, chimică etc. în funcție de interesul participanților.

Potrivit organizatorilor, obiectivele evenimentului sunt reiterarea principalelor momente din evoluția ramurilor industriale, inventarierea firmelor, companiilor active dintr-o ramură industrială şi sinergia firmelor, a companiilor identificate pentru dezvoltarea acestora în condițiile creșterii concurenței pe piața de profil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS