10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSpectacol de teatru-tango și muzică live la Opera Română din Craiova

Spectacol de teatru-tango și muzică live la Opera Română din Craiova

Opera Română din Craiova va găzdui, pe 9 septembrie, de la ora 19.00, spectacolul „Luna Tango”, spectacol de teatru – tango și muzică live, asigurată de Mariano Castro, Jezebel, Cvartetul Passione și Trupa de dansatori de tango „Luna Tango”. Spectacolul “Luna Tango” este bazat pe o poveste de tango, inspirată din serile de tango argentinian și adusă în fața publicului într-o formă inovativă de către echipa artistică formată din Carlos Luissi Maturano, Andrei Baican si Szasz Levente (coregrafi), Erwin Simsensohn (consultant artistic) si Oana Danzer (scenograf).

Spectacolul aduce împreună dansatori, actori si muzicieni, care dau naștere unui spectacol inedit de teatru-tango. Prestația dansatorilor va fi acompaniată de muzica live interpretată de muzicianul Mariano Castro, cvartetul Passione și frumoasa voce a lui Jezebel. Trupa de tango „Luna Tango” este compusă din dansatori de tango și dansatori de dans contemporan, printre dansatorii de tango prezenți pe scenă numărâdu-se Csongor Kicsi și Laura Iaru, Campioni Europeni de Tango Salon 2015, Lucian Stan și Raluca Aldea. Spectacolul „Luna Tango” este organizat de Asociația pentru Cultură și Tango în parteneriat cu Academia Națională de Tango din Austria și pianistul Narcotango – Mariano Castro, sprijinit de Ambasada Argentinei la București și Institutul Cervantes din București.
Evenimentul face parte din proiectul Cultura Tango produs de Asociația pentru Cultură și Tango. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române sau pe site-ul www.myticket.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS