10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Amenzi de peste 178.000 de lei în doar o săptămână

Dolj: Amenzi de peste 178.000 de lei în doar o săptămână

Poliţiştii doljeni continuă acţiunea „Blocada”, lansată la nivel național, pentru creșterea gradului de siguranță în sezonul estival.
În ultima săptămână, mai exact între 20 – 26 august, polițiștii doljeni au fost prezenți la datorie, organizând ample acțiuni pentru prevenirea infracționalității și pregătirea antivictimală a cetățenilor, în slujba cărora suntem în fiecare zi. Aproximativ 340 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, investigații criminale, investigarea criminalității economice, dar și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale au fost angrenați  în activitățile desfășurate în această perioadă. Ca urmare a acțiunilor și controalelor efectuate polițiștii doljeni au constatat 48 fapte de natură penală, situații în care au fost întocmite dosare de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale. Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate și 861 sancțiuni contravenționale de peste 178.000 lei, din care 10 sancțiuni au fost aplicate pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, alte 291 amenzi pentru viteză, iar 14 sancțiuni au fost aplicate șoferilor pentru nerespectarea prevederilor în ceea ce privește depșirea.
Polițiștii doljeni au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 43 de permise de conducere, 13 dintre acestea fiind reținute pentru consum de băuturi alcoolice, iar alte 16 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost retrase și 22 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS