10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi craioveni au furat 80.000 de lei de la un sălăjean

Doi craioveni au furat 80.000 de lei de la un sălăjean

Doi tineri din Craiova au pătruns pe 16 iulie în locuința unui bărbat din comuna Crasna, judeţul Sălaj, de unde au sustras suma de 80.000 de lei. Cei doi, Ioan C., și Adrian V., ambii de 27 ani, au fost reţinuți pentru 24 de ore şi introduşi miercuri în arestul IPJ Sălaj, iar ieri au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.  Pe numele acestora, Judecătoria Șimleu Silvaniei a  emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj, pe 16 iulie, în jurul orei 16.12, poliția a fost sesizată de Vasile C., din comuna Crasna, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, prin forțarea unui geam, de unde au sustras o sumă mare de bani.
Din verificările efectuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, s-a constatat faptul că, la data menționată, în faţa locuinţei părții vătămate a oprit un autoturism înmatriculat în Bulgaria din care au coborât doi bărbați. Aceștia, au pătruns în locuință, au sustras suma de 80.000 lei și s-au făcut nevăzuți. Marți, 25 august, inculpații au fost prinși pe raza municipiului Zalău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS