13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţiştii doljeni au aplicat ieri amenzi de peste 13.000 de lei în cadrul acţiunii Blocada 2015

Poliţiştii doljeni au aplicat ieri amenzi de peste 13.000 de lei în cadrul acţiunii Blocada 2015

(Foto: fanatik.ro)
(Foto: fanatik.ro)

Polițiștii doljeni au continuat ieri acțiunea „Blocada 2015”, acţionând pe principalele drumuri din judeţ și din municipiul Craiova, pentru asigurarea unui climat normal de ordine și siguranță rutieră. Acţiunea desfăşurată ieri a vizat responsabilizarea participanților la trafic – atât şoferi, cât şi pietoni – cu privire la importanța respectării legislației rutiere în scopul prevenirii accidentelor rutiere, dar, totodată, s-a urmărit și depistarea persoanelor care nu respectă regimul circulației și afectează fluența sau siguranța traficului rutier.

În cadrul acțiunii, poliţiştii doljeni au constatat patru fapte de natură penală, precum și 110 de abateri de natură contravenţională, pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi ce depășesc suma de 13 000 lei. De asemenea, au fost reținute cinci permise de conducere și au fost retrase patru certificate de înmatriculare, precum și două seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS