11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Două zile de Prietenie Bergenbier în Piața Mihai Viteazul

Craiova: Două zile de Prietenie Bergenbier în Piața Mihai Viteazul

Craiovenii sunt provocați să-și trăiască pe 1 şi 2 august prietenia și să ia parte la cea mai tare experiența a verii.
După un tur de forța în alte 4 orașe ale țării, seria de concerte Zilele Prieteniei Bergenbier ajunge în acest weekend la Craiova pentru a oferi celor prezenți în fața scenei noi experiențe care aduc muzica și tehnologia pe aceeași frecvență.
Timp de două zile, centrul Craiovei va vibra pe muzica plină de ritm și energie a celor mai cunoscute trupe de muzică alternativă din România. În total, 12 trupe vor urca pe scena Zilelor Prieteniei Bergenbier pentru a delecta publicul cu un mix eclectic al celor mai cunoscute stiluri muzicale: hip-hop, rock, punk și electro.  Sâmbătă, 1 august, fanii îi vor putea vedea live pe Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Zob, Arashai și Red Fiction, în timp ce duminică, 2 august, Zdob și Zdub, R.O.A, C.T.C, E.M.I.L., The Kryptonite Sparks și Flesh Rodeo vor fi cei care vor asigura o experiență acustică autentică.
În ambele zile de eveniment startul distracției se dă începând cu ora 16:00, iar intrarea este liberă.
Pe lângă șansa de a vedea live unele dintre cele mai importante trupe din industria muzicii românești, găștile de prieteni vor putea lua parte și la alte tipuri de activități menite să îmbine trăirile din fața scenei cu experiențele interactive.
Pentru a putea profita la maxim de toate surprizele pregatite la fața locului, prietenii sunt încurajați să-și descarce aplicația de mobil, Bergenbier 4friends și să fie pregătiți pentru o serie de experiențe interactive: pot vota și alege bis-ul piesei preferate în timp real, își pot face selfie-uri cu o parte dintre artiști și se pot distra trimițând și dedicând mesaje de prietenie direct pe ecranele scenei.
Iar, pentru a completa seria de experiențe din fața scenei, Bergenbier și-a propus să inoveze prin momentele interactive create între public și artiști. Fanii vor avea la dispoziție o zonă de Augumented Reality unde îi așteaptă o serie de surprize trăite alături de artiștii favoriți și menite să amplifice atmosfera concertelor.
De asemenea, fanii pot găsi la eveniment tricouri și CD-uri ale trupelor prezente pe scenă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS