16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Trei minori au fost prinși în flagrant în timp ce furau bani din geanta unei fete

Dolj: Trei minori au fost prinși în flagrant în timp ce furau bani din geanta unei fete

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție a depistat, aseară, în jurul orei 20.30, trei minori, toți de 12 ani, din Craiova, în timp ce sustrăgeau bani din geanta unei tinere, S. Georgiana, de 21 de ani, din localitate.
Suspecțiiau profitat de neatenția părții vătămate care se afla într-o staţie de autobuz și i-au sustras din geantă 20 de lei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Pentru evitarea unor astfel de întâmplări, poliţiştii recomandă:
– Nu purtati portofelul in buzunarul din spate al pantalonilor!
– Nu purtaţi portofelul în plase!
– Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizate de hoţi!
– În cazul în care vă aflaţi într-o zona aglomerată, ţineţi geanta lipită de corp în partea din faţă, cu sistemul de închidere orientat spre dumneavoastră şi protejaţi-o cu una din mâini.
– Dacă atunci când vă aflaţi într-un mijloc de transport în comun, vă simţiţi înconjuraţi şi înghesuiţi de diversi indivizi, schimbaţi-vă imediat locul.

De asemenea, poliţiştii spun că dacă cineva este victima unei astfel de infracţiuni trebuie să sune imediat la telefonul de urgenţă 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS