17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn italian urmărit internaţional pentru înşelăciune pe teritoriul Germaniei, prins la Craiova

Un italian urmărit internaţional pentru înşelăciune pe teritoriul Germaniei, prins la Craiova

În urma activităţilor investigative desfășurate de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj – Serviciul de Investigații Criminale și în cooperare cu ofițeri ai Serviciului pentru Imigrări Dolj a fost depistat un cetățean italian urmărit la nivel internațional.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Italia, care a fost prins de polițiștii specializați în investigații criminale în municipiul Craiova, acesta fiind urmărit la nivel internaţional de către autorităţile din Germania pentru săvârşirea, în cursul anului 2014, a mai multor infracţiuni de înşelăciune.
Polițiștii l-au condus pe bărbat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova unde s-a dispus reţinerea pentru 24 ore. De asemenea, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Craiova în vederea arestării şi efectuării demersurilor și formalităților necesare pentru extrădare.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, unde va râmâne până în momentul extrădării către autoritățile judiciare din Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS