24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoi procurori craioveni, suspendaţi din funcţie

Doi procurori craioveni, suspendaţi din funcţie

Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât azi suspendarea din funcţie a doi procurori craioveni. Este vorba de Ionel Tudosan, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova  (procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală la data săvârşirii faptei), ca urmare a trimiterii în judecată pentru săvârşirea, cu intenţie, a unei infracţiuni.
De asemenea, a fost suspendat din funcţie a Marius Radu Vlădoianu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, tot ca urmare a trimiterii lui  în judecată.

Hotărârea Secţiei pentru procurori a Consiliului a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi art. 62 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS