16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un hoț a fost descoperit după un an de la furt, în urma mai multor percheziții

Dolj: Un hoț a fost descoperit după un an de la furt, în urma mai multor percheziții

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Plenița au efectuat ieri patru percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de deținerea unor bunuri provenite din comiterea de infracțiuni.

Polițiștii doljeni au descins astfel la locuințele lui C. Emil, de 47 de ani, D. Marcel, de 62 de ani, L. Florian, de 36 de ani, C. Alin, de 24 de ani, toţi din comuna Pleniţa, județul Dolj. Oamenii legii au identificat la suspecți mai multe bunuri despre care s-a stabilit că au fost sustrase în cursul anului 2014, în dauna persoanei vătămate D. Ionel, din comuna Oprișor, județul Mehedinți, care deține un magazin cu punct de lucru în comuna Pleniţa, Dolj. Totodată, s-a stabilit că autorul furtului este B. Puiu, de 31 ani, din comuna Plenița, județul Dolj, acesta fiind cel care a vândut bunurile sustrase persoanelor la locuințele cărora au fost efectuate percheziții. Toate obiectele găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și pentru a fi restituite persoanei vătămate.  Prejudiciul cauzat, în valoare de 4.500 lei, a fost recuperat în proporție de 80%.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanei în cauză, urmând ca la definitivarea acestora să se propună soluție corespunzătoare prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Băilești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS