10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljEchipajul ISU Mehedinţi, calificat la etapa naţională a competiţiei de descarcerare şi acordarea primului ajutor

Echipajul ISU Mehedinţi, calificat la etapa naţională a competiţiei de descarcerare şi acordarea primului ajutor

Echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Drobeta” al judeţului Mehedinţi s-a calificat la etapa naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a Primului-Ajutor Calificat.

ISU „Drobeta” a organizat, în perioada 18-19 iunie 2015, etapa zonală a competiţiei, eveniment care a reunit cele mai bune echipaje de pompieri paramedici din cadrul inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi Argeş. Cei mai buni pompieri la descarcerare s-au dovedit a fi membrii echipei de intervenţie de la ISU Mehedinţi, în timp ce la proba de acordare a primului-ajutor, pe locul I s-au clasat paramedicii din cadrul ISU Vâlcea. Astfel, reprezentanţii celor două judeţe sunt calificate în etapa naţională, care se va desfăşura la Iaşi.

În urma desfăşurării probelor din cadrul competiţiei, clasamentul final a fost următorul:
La proba de descarcerare din vehicule locul I a fost ocupat de echipajul ISU Mehedinţi, locul II de echipajul ISU Vâlcea, iar locul III de echipajul ISU Dolj. La proba de acordare a primului-ajutor calificat pe primul loc s-a situat echipajul ISU Vâlcea, locul II a fost ocupat de ISU Dolj, iar pe locul III s-a situat echipajul ISU Mehedinţi.

La finalul concursului, plt. maj. Viorel Gruescu din cadrul ISU Mehedinţi a obţinut premiul pentru „Cel mai bun comandant de echipaj”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS