10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Se opreşte apa în cartierele George Enescu şi 1 Mai

Craiova: Se opreşte apa în cartierele George Enescu şi 1 Mai

SC Compania de Apă Oltenia SA anunţă întreruperea furnizării apei potabile în data de 24 iunie, între orele 09:00 – 20:00, în Cartierul George Enescu, în vederea cuplării conductei nou construită pe Strada George Enescu la conducta existentă pe Strada Pașcani. Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona delimitată de Bulevardul George Enescu, în porțiunea de la intersecția cu Strada Amaradia până la intersecția cu Strada Constantin Brâncoveanu, Strada Constantin Brâncoveanu, Bulevardul Nicolae Titulescu.

De asemenea, în aceeaşi dată şi în acelaşi interval orar, se opreşte apa în Cartierul 1 Mai, pentru cuplarea conductei nou construită pe Strada Gheorghe Doja la conductele existente pe Strada Unirii, respectiv pe Strada Adrian Păunescu. Va fi întreruptă alimentarea cu apă potabilă în zona delimitată de Bulevardul 1 Mai, Bulevardul Știrbei Vodă, Strada Unirii, Strada Tabaci, Bulevardul 1 Mai.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS