21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Percheziţii la Frigorifer şi Marlorex, într-un dosar de evaziune fiscală de aproape 8 milioane de lei

Craiova: Percheziţii la Frigorifer şi Marlorex, într-un dosar de evaziune fiscală de aproape 8 milioane de lei

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova  împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară  din cadrul  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au efectuat, ieri,  un număr de 10  percheziţii  la sediul S.C. SOMAROM S.R.L şi la punctele de lucru declarate, în incinta complexelor comerciale Frigorifer şi Marlorex în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunii  de evaziune fiscală.

În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada ianuarie 2013-februarie 2014, în contabilitatea S.C. SOMAROM TRADING S.R.L., nu au fost evidenţiate veniturile realizate din comercializarea produselor alimentare în cuantum total de 23.537.569 de lei, prejudiciul adus bugetului de stat fiind estimat la suma de 7.750.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate următoarelor bunuri: 1 server, 6 (şase) calculatoare, 3 (trei) laptopuri, 1 hard-disk, medii de stocare a datelor informatice, mai multe înscrisuri, suma de 141.912 lei, precum şi suma de 30.000 de euro. Suportul de specialitate tehnic şi informativ a fost asigurat de către Serviciul Român de Informații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS