12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un minor din Ostroveni a furat o autoutilitară, a făcut accident şi apoi a fost prins de poliţie

Dolj: Un minor din Ostroveni a furat o autoutilitară, a făcut accident şi apoi a fost prins de poliţie

Polițiștii din Bechet au fost sesizaţi prin vineri, prin numărul unic de urgenţă 112 de către B. Matei, de 56 ani, din localitatea Ostroveni, Dolj, cu privire la faptul că i-a fost furată autoutilitara staționată în fața locuinței.
Oamenii legii au demarat cercetările, iar la scurt timp, în urma investigațiilor a fost identificat și condus pentru audieri la sediul poliției minorul B.M., de 17 ani, din aceeași localitate.
Din primele cercetări a rezultat faptul că tânărul a sustras autoutilitara pentru a o conduce pe drumurile publice, iar în urma deplasării a provocat un eveniment rutier soldat cu avarii, autoutilitara fiind distrusă în proporţie de 80%.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și conducere fără permis.
De asemenea, prin extinderea cercetărilor, polițiștii din localitate au stabilit și faptul că, în noaptea de 11 spre 12 iunie, minorul a sustras un radiocasetofon de la autoturismul unui alt bărbat, B. Mircea, de 60 de ani, din localitate. Astfel, în sarcina minorului s-a reținut încă o faptă de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS