8.4 C
Craiova
miercuri, 27 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu 130 de km/h pe Calea Bucureşti

Craiova: Prins cu 130 de km/h pe Calea Bucureşti

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri doljeni au organizat pe principalele drumuri din județul Dolj ample acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteză.
Un alt aspect urmărit de polițiști a fost conștientizarea conducătorilor auto și pasagerilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță. În cadrul acțiunii polițiștii rutieri au  aplicat 193 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 22 000 lei. Dintre acestea, 99 de sancțiuni au fost aplicate unor șoferi care au încălcat regimul legal de viteză iar alte 26  sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto sau pasagerilor pentru neportul centurii de siguranță.

Unul dintre şoferii prinşi în ilegalitatea a fost G. Ștefăniță, 22 de ani, din Craiova, a condus un autoturism pe Calea București cu viteza de 130 km/h (+80 km/h), pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 50km/h. Acesta a fost sancționat cu amendă în sumă de 877,5 lei și ca măsură complementară i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS