5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prins cu peste 110 km/h, pe Calea Bucureşti

Craiova: Prins cu peste 110 km/h, pe Calea Bucureşti

În cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri craioveni au organizat o acţiune, în municipiul Craiova, pentru prevenirea accidentelor rutiere care au drept cauză principală viteza excesivă. Acţiunea a vizat şi luarea măsurilor legale faţă de conducătorii auto care în timpul conducerii pe drumurile publice folosesc telefonul mobil fără dispozitiv de tip „mâini libere”.
În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 91 sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 10.000 lei, dintre acestea 40 sancțiuni fiind aplicate unor șoferi care au încălcat regimul legal de viteză, iar trei de sancțiuni au fost aplicate unor conducători auto care au folosit telefonul mob fără dispozitiv tip „mâini libere”. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere.

În timpul acţiunii, poliţiştii l-au depistat pe G. Mihai, de 20 ani, din comuna Iancu Jianu, județul Olt, care a condus un autoturism, pe Calea Bucureşti din Craiova, cu viteza de 114 km/h. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 877,5 lei și i s-a reținit permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS