14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljISU "Oltenia" face recutări pentru concursurile de admitere

ISU „Oltenia” face recutări pentru concursurile de admitere

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Ministerului Afacerilor Interne.

Recrutarea candidaţilor pentru concursul de admitere – sesiunea 2015, pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.), se va face pentru următoarele instituţii de învăţământ:
1. Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti (durata studiilor 4 ani):
– Facultatea de Pompieri  – 35 locuri  (din care 1 loc pentru romi);
– Facultatea de Poliţie – specializarea Drept – 2 locuri IGSU

2. Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti (durata studiilor 2 ani):
– subofiţer de pompieri şi protecţie civilă – 100 locuri (din care 1 loc pentru romi) – IGSU;
– maistru militar auto – 25 locuri (din care 8 locuri pentru I.G.S.U.)

De asemenea, inspectoratul face recrutări pentru nevoile structurilor M.A.I. la instituţiile de învăţământ ale  Ministerului Apărării Naţionale. Informaţii privind graficul admiterii, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia vor fi putea fi accesate la următoarele adrese de web ale instituţiilor de învăţământ: www.academiadepoliţie.ro; wwwscoaladepompieri.ro; www.mta.ro ww.armyacademy.ro; www.ncoacademy.ro. Detalii suplimentare pot fi obţinute de la personalul cu atribuţii de recrutare din cadrul inspectoratului, telefon 0251/510126 – interior 27123 şi 27124 sau la www.isudolj.ro/informaţii-publice/resurse/umane/cariera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS