16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSeminar internațional TRANSMOD la Universitatea din Craiova

Seminar internațional TRANSMOD la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova organizează, în perioada 28-29 aprilie, seminarul internațional New Tools for the Integration of Transversal Skills in Modern Teaching Practice (TRANSMOD), în cadrul proiectului de cooperare inter-instituțională cu același nume.
La evenimentul care va avea loc în Amfiteatrul Drăgan (Clădirea Centrală, etajul 2, sala 444) vor fi prezenţi reprezentanți ai universităților partenere în proiect, Bifröst University, Islanda, și Nesna University College, Norvegia. Proiectul asigură un schimb valoros de experiență între profesori din cele trei țări partenere. Obiectivul final al cercetătorilor implicați în proiect este acela de a publica un ghid de bune practici, care să includă noi metode și dispozitive de formare a competențelor transversale ale studenților.

Prima zi a seminarului va fi dedicată comunicărilor științifice ale participanților la proiect și discuțiilor pe tema metodelor folosite pentru dezvoltarea competențelor transversale în cele trei țări partenere.
În cea de-a doua zi a seminarului profesorul Patrick Murphy de la Nesna University College, Norvegia va coordona o sesiune de lucru cu studenții Facultății de Litere și un workshop cu tema “Student Perspectives on Transversal Skills”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS