16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați penal pentru infracțiuni la regimul circulației

Doljeni cercetați penal pentru infracțiuni la regimul circulației

Polițiștii Formațiunii Rutiere Filiaşi şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj au  depistat-o aseară pe Corina Efrim, de 23 de ani, din Fratoştiţa, Dolj în timp ce conducea un autoturism BMW fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus de fratele ei de 21 de ani, din aceeaşi localitate. Ambii tineri sunt cercetați penal de polițiști.

Tot aseară, polițiștii din cadrul Formaţiunii Rutiere Dăbuleni şi Postului de Poliţie Amărăştii de Jos, fiind în serviciul de patrulare au depistat pe Marian Moanţă, de 49 de ani, din comuna Amărăştii de Jos, Dolj, în timp ce conducea un autoturism în localitate, având o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la Spitalul Dăbuleni unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză polițiștiii au întocmit dosar penal.

Polițiștii din cadrul Formaţiunii Rutiere Dăbuleni, fiind în serviciul de patrulare aseară l-au depistat pe Ionuţ Nanu , de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism în localitate, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Tânărul este cercetat penal de polițiști pentru conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS