Pompierii doljeni, la datorie şi de Sărbătorile de Paşte

Autori


pompieri-interventie

Pompierii doljeni au avut activitate şi în perioada Sărbătorilor de Paşte. Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate în perioada Sărbătorilor de Paşte pentru stingerea a nouă incendii, pentru o intervenție de descarcerare, în opt intervenții de asistenţă medicală de urgenţă aeriană și în 61 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. Cele mai multe dintre incendiile lichidate de pompierii doljeni au fost incendii de vegetaţie şi de resturi menajere, dar salvatorii au intervenit şi în cazul a patru incendii izbucnite la imobile şi pentru stingerea focului care a cuprins două autoturisme.


De asemenea, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit ieri pentru salvarea unui adolescent de 19 ani care a căzut într-o râpă de aproximativ opt metri. Victima prezenta traumatism la nivelul mâinii drepte şi a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dolj şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 iulie 2018

Slatina: Accident cu un rănit pe DN 64

Pompierii detașamentului Slatina au intervenit pe DN 64, în localitatea Pleșoiu, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autocamioane, în care se aflau două persoane. Șoferul unuia dintre autocamioane, în vârstă de 32 de ani, ...

Sumarul ediției de joi, 19 iulie 2018

Top