10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Concert caritabil la Liceul de Artă, pentru o adolescentă diagnosticată cu o boală rară

Craiova: Concert caritabil la Liceul de Artă, pentru o adolescentă diagnosticată cu o boală rară

Claudia Gabriela Poenaru (prima fată din dreapta) are nevoie de 20.000 de lei pentru a putea trata boala de care suferă
Claudia Gabriela Poenaru (prima fată din dreapta) are nevoie de 20.000 de lei pentru a putea trata boala de care suferă

Tinerii artişti de la Liceul de Artă “Marin Sorescu” din Craiova au susţinut în această după-amiază un concert caritabil, prin care au încercat să o ajute pe colega lor, Claudia Gabriela Poenaru, diagnosticată cu sindromul “Miller Fisher”. Câțiva colegi de clasă şi de şcoală ai Claudiei au urcat pe scenă și au susţinut momente artistice şi fiecare i-a donat colegei lor câte o sumă de bani, pentru a o ajuta să se însănătoșească.

Sindromul “Miller Fisher” de care suferă adolescenta de 16 ani este o tulburare neurologică rară, Claudia Gabriela Poenaru fiind prima persoană din România căreia i-a fost stabilit acest diagnostic. Până acum boala i-a afectat Claudiei ochii, ea având momente în care vede dublu sau nu vede deloc. Pentru a putea face tratament pentru această afecţiune, Claudia Gabriela Poenaru are nevoie de suma de 20.000 de lei, acesta fiind motivul pentru care colegii săi au organizat astăzi spectacolul de la Liceul de Artă.


Editor: Oana Olaru

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS