5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljConferinţa internaţională "Sistemul juridic între stabilitate şi reformă" la Universitatea Craiova

Conferinţa internaţională „Sistemul juridic între stabilitate şi reformă” la Universitatea Craiova

Oferta de şcolarizare la Universitatea din Craiova a scăzut faţă de anul trecut

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale a Universităţii din Craiova în parteneriat cu Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Drept a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, Centrul de Studii şi Cercetări de Drept Privat al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale, Centrul de Cercetări Juridice Fundamentale al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale organizează, în perioada 20-21 martie 2015, Conferinţa Internaţională Bienală Sistemul juridic între stabilitate şi reformă.

Conferinţa este o manifestare ştiinţifică de tradiţie, organizată bienal, la care participă cadre didactice universitare din ţară și din străinătate, de la universităţi de prestigiu, precum şi profesionişti din domeniul dreptului din toate profesiile juridice.
Conferința se desfășoară pe mai multe secțiuni – Drept privat, Drept public, Științe penale, Drepturile omului – în cădrul cărora vor fi organizate ateliere practic-aplicative privind teme de actualitate și interes profesional.

Conferinţa va fi deschisă vineri, 20 martie, ora 9:30, la Facultatea de Drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS