12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljO mamă şi fiica sa de 13 ani, rănite într-un incendiu

O mamă şi fiica sa de 13 ani, rănite într-un incendiu

Potrivit pompierilor doljeni, incendiul a cuprins bucătăria şi acoperişul casei

O femeie, de 41 de ani, şi fiica sa, de 13 ani, din localitatea doljeană Bucovăţ, au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit joi dimineaţă, în bucătăria casei în care locuiesc. Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, în urma incendiului au fost rănite uşor două persoane. „Detaşamentul 1 Pompieri a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Bucovăț. La sosirea echipajelor de pompieri, la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta la bucătărie și acoperișul casei de locuit. În incendiu au fost rănite două persoane de sex feminin, mamă şi fiică. Mama are arsuri la nivelul feței și membrelor, iar fiica acesteia la nivelul mâinilor. Ambelor li s-a acordat primul ajutor medical, sunt conștiente și vor fi transportate la spital“, au precizat pompierii doljeni.
Aceştia din urmă au stabilit că incendiul a pornit de la soba din bucătăria, atunci când femeia a încercat să aprindă focul cu o substanţă inflamabilă. Din fericire, arsurile suferite de cele două persoane nu sunt grave, au mai precizat pompierii doljeni.
În ultimele zile, mai exact între 22 şi 27 decembrie, pompierii din cadrul ISU Dolj au intervenit pentru stingerea altor 11 incendii, cele mai multe fiind provocate de coșurile de fum necurățat de funingine sau deteriorate. Nici o persoană nu a fost rănită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS