15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljÎncă o tragedie pe şosele - O fetiţă de cinci ani se zbate între viaţă şi moarte

Încă o tragedie pe şosele – O fetiţă de cinci ani se zbate între viaţă şi moarte

Victima accidentului a fost transportată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, iar în prezent este internată la Secţia de Terapie Intensivă

O fetiţă de cinci ani, din localitatea doljeană Izvoare, a fost internată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, după ce, duminică dimineaţă, a fost lovită în plin de un autoturism. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj nu a făcut public acest tragic accident rutier, în urma căruia un copil se zbate între viaţă şi moarte.
Un cititor al Gazetei de Sud a sesizat faptul că, duminică dimineaţă, în comuna doljeană Izvoare, a avut loc un tragic accident rutier, în urma căruia un copil de cinci ani a fost rănit grav.
Poliţiştii doljeni au confirmat acest evenimentul şi au precizat că „un bărbat de 52 de ani, din Izvoare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561, în localitate, a accidentat o minoră de cinci ani, din Izvoare, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure“. Este vorba de un autoturism Renault Laguna, condus de doljeanul Dan Dina.
Copila de cinci ani a fost transportată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a rămas internată. „Fetiţa primește tratament de specialitate în Clinica de
Anestezie şi Terapie Intensivă. Este monitorizată permanent de medicul specialist ATI și de un medic neurochirurg. Are politraumatisme apărute în urma unui accident rutier. Este în stare gravă, dar stabilă“, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai declarat că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Pietoni ucişi pe şoselele din Dolj

În ultimele zile, două persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de maşini în timp ce traversau strada.
Astfel, vineari seară, un craiovean de 30 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un autoturism BMW în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti, în zona Electroputere Mall. Tânărul a fost accidentat de un autoturism BMW, condus de un craiovean de 24 de ani.
Două zile mai târziu, duminică seară, în comuna doljeană Teasc, un bărbat de 75 de ani a murit în timp ce traversa strada. Potrivit poliţiştilor doljeni, o craioveancă de 61 de ani, care conducea un autoturism pe DN 55, în comuna Teasc a accidentat mortal un bărbat de 75 de ani, din localitate. Din primele verificări ale polițiștilor rezultă că bărbatul s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS