22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO + GALERIE FOTO) Doi morţi şi trei răniţi într-un BMW scăpat de sub control

(VIDEO + GALERIE FOTO) Doi morţi şi trei răniţi într-un BMW scăpat de sub control

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite, după ce autoturismul cu care se deplasau pe Drumul Comunal 100, un BMW înmatriculat în Bulgaria, s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei. Accidentul s-a produs joi după-amiază, în jurul orei 15.00, între localităţile Vârvoru de Jos şi Gabru.
Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Vârvoru de Jos, care conducea un BMW pe DC 100, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit frontal un copac de pe marginea şoselei.
Pompierii doljeni au trimis la locul accidentului elicopterul SMURD, dar şi un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD. Serviciul de Ambulanţă Dolj a intervenit cu încă o ambulanţă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa şoferului, care a decedat pe loc în urma accidentului. În accident şi-a pierdut viaţa şi soţia şoferului, care ocupa locul din dreapta-faţă al maşinii.
De asemenea, fratele şoferului, soţia acestuia şi fiica lor, de 15 ani, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii, au fost răniţi în urma impactului violent. „În urma accidentului rutier, două victime au decedat și trei au fost transportate la spital, două de SMURD și una de Serviciul de Ambulanţă Dolj“, au transmis pompierii doljeni.
În urma verificărilor, poliţiştii de la Rutieră au stabilit că bărbatul de 43 de ani nu avea permis de conducere şi doar ce cumpărase BMW-ul înmatriculat în Bulgaria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS