11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrins de jandarmi cu „tolba“ plină

Prins de jandarmi cu „tolba“ plină

Un craiovean, de 22 de ani, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat după ce, în dimineaţa zilei de duminică, a fost prins de jandarmi imediat după ce spărsese un magazin.
Potrivit reprezentanţilor Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, duminică dimineaţă, în jurul orei 2.30, un echipaj de jandarmi a observat un bărbat care încerca să se facă nevăzut cu bunurile sustrase dintr-un magazin. „Jandarmii au identificat persoana ca fiind un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Craiova, care a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin din Craiova, aflat la intersecția bulevardului 1 Mai cu strada Tabaci, lângă Liceul de Artă. Asupra bărbatului a fost găsit un cuțit de tip briceag, cu lungimea totală de 20 cm și lama de 8 cm și suma de bani de 300 lei. Bărbatul a spart geamul magazinului pentru a pătrunde în interior, a distrus camera video de supraveghere și a sustras aproximativ 800 de produse alimentare (cafea, batoane de ciocolată, biscuiți, gumă de mestecat etc.) și cartele telefonice, în valoare totală de aproximativ 2.500 lei“, au precizat jandarmii craioveni.
Aceştia au mai explicat că atât tânărul, cât şi bunurile sustrase din magazin au fost predate poliţiştilor doljeni pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS